Het bedrijf

Nuovo Media is een flexibel en interactief ontwerpbureau. Wij geven u advies over de communicatie met uw publiek en de middelen die daarbij ingezet dienen te worden.

Een interactief ontwerpbureau

Bij het communiceren met uw doelgroep, is het belangrijk dat de juiste keuzes worden gemaakt. Door uw doelgroep beter te leren kennen, doelstellingen vast te stellen en randvoorwaarden te bepalen, kunnen we de juiste route naar succes voor u uitstippelen.

Of het nu gaat om een corporate website, winstgevende webshop of offline communicatiemiddel, met een strategische aanpak maakt Nuovo Media uw project succesvol!

Onze missie

Nuovo Media streeft er als interactief ontwerpbureau naar om on- & offline oplossingen te ontwikkelen voor haar opdrachtgevers, welke een bijdrage leveren aan succes. Met onze innovatieve en creatieve oplossingen willen we mensen en organisaties met elkaar verbinden.

Nuovo Media staat voor

Klanten voorzien van creatieve en innovatieve oplossingen.
Betrouwbare, effectieve & resultaatgerichte dienstverlening.

Bekijk onze diensten

Wij gaan graag met u in gesprek om u te voorzien van concreet advies!

Onze werkwijze

Actief luisteren naar u, dat is de basis van onze werkwijze!

1. Kennismaking

Wij komen graag langs om te praten over uw idee. Tijdens dit gesprek willen we uw wensen en behoeften ophelderen en de doelstelling bepalen. We denken met u mee naar de mogelijkheden om uw project of product op de markt te zetten en succesvol te maken. Na het kennismakingsgesprek verifiëren we middels een debriefing of we met u op een lijn zitten.

2. Advies & concept

In dit stadium gaan we uw wensen vertalen naar concrete oplossingen. De randvoorwaarden worden opgesteld om een concept en communicatiestrategie op maat aan te bieden. Door uw doelgroep te leren kennen, kunnen we met bijhorende communicatiemiddelen op de juiste wijze inspelen op de markt.

3. Ontwerp

Op basis van het concept ontwikkelen we een grafisch ontwerp. Dit ontwerp voldoet aan de randvoorwaarden die in het concept zijn vastgesteld. Het ontwerp zullen wij voorleggen en toelichten tijdens een gesprek.

4. Ontwikkeling

In de ontwikkelfase zal een ontwerp worden uitgewerkt tot een communicatiesysteem wat voldoet aan de nieuwste technieken. Door rekening te houden met innovatie binnen ons vakgebied creëren we de ideale omstandigheden voor succesvolle oplossingen.

5. Implementatie

Een geweldig product is niet per definitie een geweldige oplossing. Als het product niet goed binnen uw organisatie wordt geïmplementeerd, zal het geen succes worden. Daarom is het implementatietraject erg belangrijk!

6. Management & optimalisatie

Nadat uw project is gelanceerd, is het afwachten hoe uw publiek reageert op uw communicatie-uiting. Uw project kan meteen succesvol zijn, maar misschien valt er nog het een en ander bij te schaven. Websites en andere webapplicaties kunnen wij analyseren met meetinstrumenten. Uit deze resultaten kunnen wij relevantie informatie halen die voor uw project van toepassing kan zijn. Wij kunnen u vervolgens adviseren op welke wijze uw communicatiestrategie kan worden bijgesteld om betere resultaten te behalen.

Partners & sponsoring

Wij geloven in specialiseren en samenwerken. Door op freelance-basis samen te werken met professionals kunnen we inspelen op veelzijdige projecten. Zo hebben we altijd de juiste kennis en capaciteit in huis. Wilt u partner of gesponsord worden? Neem contact met ons op!

 

Tedoc Webmanagement

Als Internet Service Provider verzorgt Tedoc Web Management de techniek achter websites. Met meer dan 15 jaar ervaring in E-business, zijn wij verzekerd van deskundigheid en topkwaliteit diensten.

 

SeeQu Webdevelopment

Technische vakmensen! Of het nu gaat om hun technische capaciteiten of voor tal van internetoplossingen op maat. SeeQu is een uitstekende partner gebleken.

 

Tennisvereniging Rottum

Een plaatselijke sportvereniging verdient een moderne en sportieve website. De nieuwe website van Tennisvereniging Rottum heeft als doel de leden beter te kunnen voorzien van informatie. Nuovo Media sponsort Tennisvereniging Rottum om dit mogelijk te maken.