Branding

Word een sterk merk en vergroot uw merkwaarde

Stel u doel vast

Zonder doel en een zorgvuldig gekozen doelgroep heeft een organisatie geen bestaansrecht. Het is belangrijk dat uw bedrijf haar doel voor ogen heeft.

Bepaal uw identiteit

Als bekend is wie de organisatie wil benaderen en met welk doel, kan de identiteit van de organisatie gevormd worden. “Positioneer uw organisatie of bedrijf in de markt waarmee uw doelgroep zich kan identificeren.”

Word en blijf een sterk merk

Uw organisatie, bedrijf of product in de markt zetten en hier positieve associaties aan koppelen. Daar gaat het om bij het creëren van een sterk merk. Hoe meer associaties uw doelgroep heeft met een organisatie, des te sterker het merk verankert ligt in het geheugen van uw doelgroep. Dit zorgt er vervolgens voor dat een geïnteresseerde eerder kiest voor uw product of dienst.

Denk aan:

Huisstijl

Social media

Identiteit

Grafisch ontwerp

Wilt u zich onderscheiden?

Wij bouwen samen met u aan een sterk merk.

Neem contact met ons op!

Grafisch ontwerp

Wij geven uw organisatie een visuele identiteit

Geef uw identiteit vorm

Uw identiteit weerspiegelt uw bedrijf. Met een passende huisstijl sluit de visuele identiteit aan bij de gewenste identiteit van de organisatie. Een consistente huisstijl is herkenbaar voor uw klant en/of doelgroep.

De gebruiker staat centraal

De gebruiker oftewel uw doelgroep staat centraal. Een passend grafisch ontwerp versterkt de gebruiksvriendelijkheid en merkbeleving van uw bedrijf of product.

Opvallen, onthouden en herkennen

“De gemiddelde westerling wordt dagelijks geconfronteerd met 3.600 commerciële boodschappen”. Hoe zorgt u er voor dat uw boodschap opvalt? Een visueel sterke uitstraling van een boodschap, wordt sneller herkent en onthouden door haar doelgroep.

Denk aan:

Huisstijldragers

Traditionele media

Online media

Evenementen

Verschillende klanten gingen u voor!

Raak geïnspireerd en overtuigd van onze laatste projecten.

Bekijk onze projecten

Websites en webshops

Wij ontwikkelen een complete online ervaring

Doelgerichte innovatieve online oplossingen

Wij vertalen uw idee naar een concrete functionele online oplossing. Wij maken een grafische interface die voldoet aan uw gewenste functionaliteit en de laatste technieken. We gebruiken content management systemen als Websitecreator, Qumanager en WordPress. Daarnaast kunnen wij u een simpele one-page website aanbieden of zelfs een volledig op maat gebouwde website.

Gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid

“Wij bouwen uw website doelgericht”. Bij het ontwerpen en bouwen van uw website of webshop staan gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid hoog in het vaandel. Uw doelgroep moet uw website vinden en eenvoudig en gebruiksvriendelijk door uw website kunnen navigeren.

Responsive design

Het gebruik van smartphones en tablets maakt een sterke opmars. Door de verschillende schermformaten van tablets, computers of smartphones is het lastig om altijd en overal uw content goed te presenteren. Dit is echter verleden tijd met de komst van responsive design. De term “responsive design” betekend dat de browser van tablets, computers of smartphones bekijkt met welk schermresolutie de website wordt bezocht, vervolgens wordt de content op maat gepresenteerd.

Denk aan:

Corporate websites

Webshops

Mobiele websites

Responsive websites

Website optimalisatie

Wilt u een website die doelgericht, gebruiksvriendelijk en vindbaar is?

Wij voorzien u van een succesvolle oplossing.

Neem contact met ons op!

Online marketing

Bereik uw doelgroep online en boek conversie

Vindbaar worden door zoekmachine optimalisatie

Voor iedere organisatie is het van groot belang om goed vindbaar te zijn in Google, en vooral op de juiste trefwoorden. Tal van factoren zijn van invloed als het gaat om de Google-ranking van uw website. Daarvoor is de basis van een website erg belangrijk, zoals de structuur van content en de opbouw van uw website. Een zoekmachine wil namelijk zijn gebruiker voorzien van de beste informatie. Met deze basis en zoekmachine optimalisatie technieken zorgen wij ervoor dat uw website beter vindbaar is in Google.

Social media

Met de komst van social media is de wijze waarop mensen communiceren sterk veranderd. Het gebruik van social media is sterk toegenomen. Platformen als Facebook en Twitter hebben ervoor gezorgd dat er een verschuiving heeft plaatsgevonden op het gebied van marketing en communicatie. Waar in het verleden de bedrijven de touwtjes in handen hadden, heeft nu de doelgroep de controle over het wel of niet ontvangen van commerciële boodschappen.

Wat kan social media voor u betekenen? Welke sociale platformen kunnen succesvol voor u ingezet worden?

E-mail marketing

E-mail marketing kan ingezet worden om onder de aandacht te komen en blijven bij uw doelgroep. Pak dit goed aan want tegenwoordig stuurt elke organisatie een commerciele e-mail om u iets aan te bieden. Onder e-mail marketing valt bijvoorbeeld een nieuwsbrief, enquete, uitnodiging of zelfs een klanttevredenheidsonderzoek.

Waarom is e-mail marketing van toegevoegde waarde voor uw bedrijf of organisatie? E-mail marketing is een goedkope oplossing om print- en eventuele verzendkosten te drukken. Het is een communicatiemiddel om interactief te communiceren met uw doelgroep. Hiernaast is e-mail marketing meetbaar. Er is te zien hoeveel e-mails er zijn afgeleverd en geopend en hoeveel mensen klikken op links naar bijvoorbeeld de website.

Denk aan:

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine adverteren (SEA)

E-mail marketing

Social media

Beter vindbaar worden?

Nuovo Media heeft de online marketing voor diverse opdrachtgevers in gang gezet.

Neem contact met ons op!