Presentatie website Rottum, Friesland | Nuovo Media

Geplaatst door | maart 20, 2013 | Presentaties, Websites | Geen reacties
Logo Rottum - Friesland, Fryslan

Op 20 maart 2013 vond de jaarlijkse bestuursvergadering in Rottum plaats. Nuovo Media was uitgenodigd ten doel de website te presenteren aan het bestuur, belangstellenden en de inwoners van het dorp Rottum.

Sinds 2005 is Rottum online te vinden via www.rottumonline.nl. Destijds is een website opgezet die toentertijd voldeed aan de behoeften van het dorp. Hedendaags worden er steeds meer eisen gesteld aan een goede website. Dorpsbelang Rottum klopte bij Nuovo Media aan voor een deskundig advies, wat heeft geleid tot een nieuwe website.

Gebruiksvriendelijke website

Informatievoorziening staat centraal op de nieuwe site van Rottum. Met behulp van een gebruiksvriendelijke structuur kunnen bezoekers snel en gemakkelijk informatie vinden. Een belangrijke eis was dat de vele dorpsverenigingen die Rottum rijk is, eigen pagina’s hebben binnen de website. Er is gezorgd voor een content management systeem waar verenigingen eenvoudig eigen pagina’s kunnen beheren. Wat betreft de vormgeving is het belangrijk dat de website de dorpssfeer van Rottum weerspiegeld en dat de website herkenbaar is.

Met de presentatie is de website geïntroduceerd en zijn de functies en keuzes nader uitgelegd. Dorpsbelang Rottum en de vele verenigingen kunnen nu de bewoners beter voorzien van relevante informatie binnen of rondom het dorp Rottum.

[button open_new_tab=”true” color=”Extra-Color-1″ size=”medium” url=”http://prezi.com/r3lq_wlcsr9q/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share” text=”Bekijk de presentatie”] [button open_new_tab=”true” color=”Extra-Color-1″ size=”medium” url=”http://rottumonline.nl/” text=”Bekijk de website”]

Laat een bericht achter.

Uw e-mail adres zal niet worden gepubliceerd.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!